JUST NU UPPDATERAR VI VÅR SHOP OCH HAR TILLFÄLLIGT STÄNGT MEN ÖPPNAR INOM KORT!

FRAKT OCH RETURER


 Shopping information

 • Frakt inom Skandinavien 5-7 arbetsdagar.
 • Frakt utanför Skandinavien 6-8 arbetsdagar. 
 • Levererar till Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Österrike, Nederländerna, England, Frankrike, Portugal, Spanien, Italien och Grekland.
 • Alla beställningar som placeras på Lively Bay kommer att behandlas inom 1-2 arbetsdagar.
 • Storlekar: 40X50 och 50X70. Förfrågan om andra storlekar, vänligen skicka ett mail till hello@livelybay.se
 • Ångerfrist: 30 dagar från bekräftad order.
 • Betalningssätt: Klarna och kredit-och betalkort (Visa, MasterCard, AMEX)
 • För reklamationer och felaktiga föremål vänligen kontakta oss på hello@livelybay.com.
 • Paketet ska lösas ut inom den tid som anges i aviseringen.  

 

1. Frakt

1.1 Uppskattad leveranstid bestäms utifrån den valda metoden, och tillhörande kostnader kommer att beräknas vid utcheckning. Våra frakt- och bearbetningsavgifter täcker behandlingen, hanteringen, packningen och leveransen av din beställning. Du kommer att få en leveransbekräftelse via e-post när dina artiklar har skickats.

1.2 Det fraktföretag som valts vid utcheckning ska ansvara för leveransen av ditt paket. Alla förfrågningar avseende förlorade eller skadade varor under transport ska riktas till den tillämpliga leverantören.

 

2. Returer och byten av ditt köp

2.1 För att vara berättigad till en retur eller ett utbyte måste du innan ångerfristen skicka ett klart och tydligt meddelande till Lively Bay med informationen som Du finner nedan. Ditt föremål måste vara oanvänt och i samma skick som du fick det. Det måste också vara i originalförpackningen och skickas tillbaka inom 60 dagar efter leverans. Alla utbyten är baserade på lagertillgänglighet och kommer att skickas ut efter att vi har mottagit dina original varor. Kunden betalar returfrakten. 

2.2 Vid händelsen att kunden ångrar sitt köp betalar Lively Bay tillbaka beloppet som kunden har betalat exklusive kostnader för leverans. Lively Bay har rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med det ursprungliga värdet av varan, vid eventuell värdeminskning hänförlig till kundens hantering i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att bekräfta dess attribut eller utseende. 

2.3 Lively Bay betalar skyndsamt tillbaka beloppet, senast inom 14 dagar från och med det datum Lively Bay mottagit meddelande om utövande av ångerrätten. Lively Bay får dock vänta med återbetalningen tills varan har kommit tillbaka till Lively Bay eller att kunden har visat att varan har sänts tillbaka, t.ex. genom ett inlämningskvitto eller försändelse-ID. Återbetalningen kommer att ske via det betalningsalternativ som kunden valde, förutsatt att inte annat överenskommits eller att det finns hinder för sådan återbetalning.

 

 • REGISTRERA DIN RETUR
  Skicka ett mail till hello@livelybay.com 
  med ditt ordernummer, vilka föremål du kommer att returnera och orsaken till din retur. I händelse av utbyte, ange storlek och poster design på önskade ersättningsobjekt. Det går också bra att använda Konsumentverkets blankett som du hittar här.

 • FÖRBERED DITT PAKET
  Placera objektet/objekten som du vill returnera tillbaka i originalkartongen. Försegla den säkert med tejp. 

 • SKICKA TILLBAKA DEN
  Placera den nya fraktetiketten över den ursprungliga fraktetiketten. Lämna sedan av den på ditt närmaste Postnord serviceställe. Retur destinationen är: 

E-post:
hello@livelybay.com

Postadress:
Lively Bay
Hagagatan 44
113 47 Stockholm

OBS. Spara alltid kvitto och försändelse-ID vid en retur. 

Mer information finns på https://www.konsumentverket.se.